Haartransplantatie in Turkije EMBOMED logo

FUE HAARTRANSPLANTATIE

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie in Istanbul is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd.

FUE haartransplantatie

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie in Istanbul is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd. Omdat wij werken met plaatselijke verdoving, zult u vrijwel geen pijn ervaren op uw hoofd tijdens de behandeling. FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Uw haarzakjes worden met een dunne holle naald uit uw (achter)hoofd verwijderd en verplaatst naar de gewenste kale gebieden op uw hoofd. Doordat uw eigen haarzakjes (ook wel grafts genoemd) worden geïmplanteerd, krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug. Bij deze behandeling hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen littekens zult krijgen. U krijgt uw natuurlijke haar weer terug door middel van de FUE haartransplantatie in de  haartransplantatie kliniek in Turkije. Geef uzelf een goede haartransplantatie tegen een betaalbare prijs cadeau. Zo krijgt u niet alleen uw haargroei maar ook uw zelfvertrouwen weer terug.

Baard & snor

Veel mannen hebben het probleem dat ze geen volle baardgroei hebben of een egaal baardje. Met een FUE haartransplantatie is het mogelijk om de haren van de achterhoofd, te transplanteren op de gewenste kale gebieden. Heeft u altijd het gevoel gehad dat u er geen mogelijkheid is om meer baardhaar te laten groeien? Dan kunt u bij EMBOMED een gratis consult aanvragen. Tijdens het consult zult u meer te weten komen over het feit dat door onze nieuwste FUE haartransplantatie u weer baardhaar zult krijgen. Wilt u meer lezen over onze baard & snor haartransplantatie? Lees dan nu onze baard & snor pagina.


Wenkbrauwen

Bent u niet tevreden met uw wenkbrauwen? Ze kunnen te dun zijn of geen volume meer hebben. Wenkbrauwen behoren overigens tot een essentieel onderdeel van het gelaat. Hiermee kunt u uw emotie tonen en het beschermt ook nog eens uw ogen van zweet, stof en vuil. Elk persoon heeft een ander beeld hoe zijn of haar wenkbrauwen eruit moet komen te zien. Sommige hebben alleen een smal plekje waar geen haar groeit en sommige vinden volle wenkbrauwen zeer mooi. Heeft u een litteken op uw wenkbrauw dat opgevuld moet worden met haar? Dan kunt u tijdens het consult dit aangeven. Tijdens het consult bespreken wij dit probleem om te voorkomen dat u een ander resultaat in gedachte zult krijgen. Wilt u alvast meer lezen over wenkbrauw haartransplantaties? Bekijk dan nu onze wenkbrauw pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren