Haartransplantatie in Turkije EMBOMED logo

Baard & Snor

Baardgroei komt bij de ene man meer voor als bij de ander. Veel mannen vinden het toch mooi om een volle baard en snor te hebben.

Het voegt namelijk wat mannelijks toe op het gezicht. Bij EMBOMED beschikken wij over veel wanneer het aankomt op baard- en snortransplantaties.

Embomed Haartransplantatie foto eigendom van Embomed (Copyright)

Veel mannen willen graag een volle en mooie baard. Het hebben van een volle baard en snor is voor veel mannen erg belangrijk, hierdoor voelen zij zich mannelijk. Toch is het hebben hiervan bij de meeste mannen niet het geval. Heeft u altijd al een volle baard en snor willen hebben? Dan kan een baard of een gezichtshaar-transplantatie in Turkije voor u een goede oplossing zijn. Onze kliniek in Istanbul hebben wij veel ervaring met haartransplantaties waaronder ook baardtransplantatie.

Hoe werkt een baardtransplantatie?

Bij een baard transplantatie wordt gebruikt gemaakt van donorhaar. Er wordt gebruik gemaakt van de methode genaamd FUE haartransplantatie. Net als bij de FUE-haartransplantatie worden uw haarzakjes met een dunne holle naald uit uw (achter)hoofd verwijderd en verplaatst naar de gewenste kale gebieden. Doordat uw eigen haarzakjes, ook wel grafts genoemd, worden geïmplanteerd, krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug. Bij deze behandeling hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen littekens zult krijgen. Na de behandeling zal het getransplanteerde haar eerst uitvallen. Daarna zal het haar groeien en na een periode van 9 tot 12 maanden zal het uiteindelijk resultaat zichtbaar zijn.


Bent u geschikt voor een baardtransplantatie?

Waarschijnlijk vraagt u zich af of u wel geschikt bent voor een baard of snor transplantatie. Daarom zullen we eerst vaststellen of u beschikt over voldoende donorhaar. Wanneer dit het geval is, bent u geschikt voor de baard transplantatie.


Belangrijkste redenen om een gezichtshaar-transplantatie te nemen

Waarom zou een baard of snor transplantatie laten uitvoeren in Turkije? Ten eerste is het mogelijk dat uw baard of snorhaar volledig ontbreekt. Erg vervelend natuurlijk, aangezien u hier zelf weinig tot geen invloed op heeft.Ten tweede kan uw snor of baard gedeeltelijk ontbreken van nature of door een litteken. U moet er wel rekening mee houden dat de haren, wanneer deze worden geplaatst in een litteken, minder goed groeien. Tot slot kan het zijn dat volheid van uw baard of snor niet naar wens is. Het komt bij vrijwel niemand voor dat de baardstreek overal even vol is. Deze behandeling kost minder geld in Turkije dan in West-Europese landen zoals Nederland. Dit maakt de behandelingen die wij aanbieden niet minder goed. In onze privékliniek in Istanbul hebben een team met professionals, die jarenlang ervaring hebben met baardtransplantaties

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Lees meer
Accepteren