Contacteer ons

Meestgestelde vragen

Staat uw antwoord er niet tussen? 
Contacteer ons.

Wat is haartransplantatie?

Haartransplantatie is een chirurgische procedure waarbij haren worden verplaatst van een donor gebied naar een gebied met haarverlies.

Is haartransplantatie pijnlijk?

De procedure is meestal niet pijnlijk, maar er kan wel een lichte ongemak zijn. Patiënten krijgen vaak lokale verdoving of verdoving om pijn te verminderen.

Hoe lang duurt een haartransplantatie? 

De duur van een haartransplantatie varieert afhankelijk van de grootte van het gebied dat behandeld wordt. Een gemiddelde sessie duurt meestal tussen de 4-8 uur.

Wat is het verschil tussen FUE en DHI? 

FUE (Follicular Unit Extraction) is een klassieke techniek waarbij individuele haren worden verwijderd uit de donorgebieden en geïmplanteerd in de gewenste gebieden. DHI (Direct Hair Implantation) is een moderne techniek waarbij een speciaal pen instrument wordt gebruikt om de haren direct te implanteren in de gewenste gebieden.

Hoe snel zie ik resultaten na een haartransplantatie?

De resultaten van een haartransplantatie zijn meestal zichtbaar na enkele maanden. Het duurt ongeveer 3 tot 4 maanden voordat de geïmplanteerde haren beginnen uit te groeien en 6 tot 12 maanden voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn.

Kan ik teruggaan naar mijn normale activiteiten na een haartransplantatie?

De meeste patiënten kunnen terugkeren naar hun normale activiteiten binnen enkele dagen tot een week na de procedure.

Is haartransplantatie een permanente oplossing voor haarverlies? 

Haartransplantatie is een permanente oplossing voor haarverlies, omdat de verplaatste haren genetisch bestendig zijn tegen haaruitval.

Kan ik sporten of zwemmen na een haartransplantatie?

Patienten kunnen meestal terugkeren naar sport en zwemmen na 5-6 weken na de operatie.

Wat zijn de risico's van haartransplantatie?

De risico's van haartransplantatie zijn meestal klein, maar kunnen omvatten infectie, bloeden, of allergische reacties op verdoving.